OVER ONS

Onze Services

Stevens Apotheken biedt alle standaard services die passen bij deze tijd. En bovendien met digitaal gemak en een persoonlijke aanpak. Er is meer aandacht voor jouw wensen en gezondheid.

De werkwijze van Stevens Apotheken is extra makkelijk voor mensen met chronische aandoeningen. En die daardoor vaak veel medicijnen voor een langere tijd gebruiken. Door onze services hoef je zo min mogelijk voor je medicijnen te regelen. Je hoeft niet naar de apotheek te gaan en je hebt geen last van lange wachttijden.

Indien nodig nemen wij contact op met jouw of je huisarts. En als je klant bent bij Stevens Apotheken houden we rekening met mogelijke tekorten. Zo komt je niet zonder je medicijnen te zitten. We bezorgen gratis aan huis - als het nodig is op dezelfde dag.

Ons team

Het team van Stevens Apotheken bestaat onder andere uit Steven Froger (apotheker), Martine van der Plas (Manager) en Melanie Krijgsman (Apothekersassistente). Zij stellen zich graag aan je voor. Samen met hun collega's staan zij altijd voor je klaar!

Steven Froger
Gevestigd Apotheker

Wie ben je, en hoe lang ben je al werkzaam als apotheker?

Ik ben Steven Froger, en ik ben sinds 2022 de gevestigd apotheker van Stevens Apotheken. Daarmee ben ik eindverantwoordelijk voor de farmaceutische zorg aan de patienten in de apotheek. Met mijn ervaring zie ik erop toe dat alle medicijnprocessen volgens de geldende kwaliteitseisen. Voorheen heb ik als apotheker onder andere gewerkt bij de landelijke apotheek van Mediq, waarbij ik verantwoordelijk was voor het inrichten van de goede zorg rondom ingewikkelde en specialistische medicijnen. Ook ben ik de beherend apotheker van een apotheek in Breda geweest, waarbij ik me specialiseerde in de zorg voor patiënten met chronische medicatie, en in complexe wondzorg.

Wat vind je het leukst aan dit vak?

Mijn passie ligt in het verbeteren van de farmaceutische zorg op organisatorisch vlak. Dat is ook de reden geweest om te gaan werken bij Stevens Apotheken. Apotheken in Nederland hebben veel last van administratieve- en regeldruk. Hierdoor heeft de apotheker minder tijd om zich te focussen op waar ze goed in zijn, namelijk het bieden van goede begeleiding en zorg voor hun patiënten die meerdere medicijnen gebruiken. Bij de Stevens Apotheken nemen we vanuit de organisatie die administratie last uit handen waardoor er meer tijd is om de patiënt de zorg en begeleiding rondom geneesmiddelen te geven. Dat is waar we goed in zijn.
Daarnaast vind ik het erg belangrijk de zorg voor patiënten aangaande hun geneesmiddelen samen met de artsen en andere zorgverleners in Rotterdam goed en praktisch te verzorgen.

Wat is je favoriete plek in Rotterdam?

Sinds ik dagelijks in Rotterdam werk blijf ik mij verrassen over vele verrassende en unieke plekken die de stad kent en die ik ontdek. Maar ik geniet ook van de stad in zijn kracht zoals Rotterdam Centraal Station. Wanneer ik op het plein even zit en naar mensen kijk die rustig met elkaar aan het kletsen zijn. Of mensen die juist hard aan het rennen zijn om hun trein te halen.

Martine van der Plas
Farmaceutisch Manager

Wie ben je, en hoe lang ben je al werkzaam als farmaceutisch manager?

Ik ben Martine van der Plas, ik werk sinds 2021 bij Meds.nl en Meds Apotheek Rotterdam. Hiervoor heb ik 10 jaar als farmaceutisch consulent gewerkt in een apotheek in Leiden. In die periode heb ik meerdere projecten opgezet om de geneesmiddelzorg voor de patiënt te verbeteren. Waaronder destijds in het opstarten herhaalservice, medicatiebeoordelingsgesprekken en farmacogenetica in de apotheek. Tegenwoordig volg ik ook een MBA bij Business School Nederland, waarbij de visie en praktijk van Stevens Apotheken als uniek voorbeeld dienen. Door de jaren werkervaring vanuit de werkvloer kan ik de verschillende niveaus binnen de organisatie dichterbij elkaar brengen.

Wat vind je het leukst aan dit vak?

De wereld is aan het veranderen. Dit geldt ook voor de apotheek, steeds meer mensen willen hun geneesmiddelbestellingen snel en makkelijk thuis ontvangen. Ze stellen vragen graag makkelijk via hun mobiel door met ons te chatten of mailen. Goede en persoonlijke service vindt men (terecht) heel belangrijk. Stevens Apotheken wil de patiëntenzorg van de traditionele apotheek vertalen naar een online omgeving en serviceverlening, maar ook zo dicht mogelijk bij de patiënt blijven. Waarbij alle patiëntenzorg in de vertrouwde omgeving van de patiënt kan plaatsvinden. Het is belangrijk om persoonlijke contact behouden ondanks de digitalisering van onze samenleving en de patiënt niet uit het oog te verliezen. De patiënt staat volledig centraal. Mijn passie is om deze twee werelden bij elkaar te brengen en het optimale uit beide te halen, zodat het een win win situatie is.

Wat is je favoriete plek in Rotterdam?

Het moment als je de Coolsingel op gaat tijdens de marathon van Rotterdam. Eigenlijk kan je niet meer verder, maar door de aanmoedigingen van de toeschouwers haal je toch de finish.

Melanie Krijgsman
Apothekersassistente en Inhalatie Coach

Wie ben je en hoe lang ben je al werkzaam als apothekersassistente?

Ik ben Melanie Krijgsman, ik ben sinds 2020 werkzaam bij zowel apotheek Meds.nl als bij Meds apotheek Rotterdam. Ik ben mijn loopbaan als apothekersassistente begonnen in apotheek Prinsenland in Rotterdam. Later ben ik heel wat jaren werkzaam geweest in de stad bij Apotheek Lagaay; later is deze apotheek overgenomen en tegenwoordig gaat deze apotheek verder onder de naam Medsen Westblaak. In deze apotheken deed ik veel projecten rondom patientenzorg en tevens de kwaliteit van de apotheek zelf. De laatste jaren voordat ik naar Meds.nl ben gegaan heb ik mij vanuit Benu gespecialiseerd als inhalatie coach rondom Astma en COPD.

Inmiddels ben ik 18 jaar apothekersassistente en durf ik te zeggen dat ik veel fijne en afwisselende ervaring heb in het apothekersassistente vak in Rotterdam.

Wat vind ik het leukst aan dit vak?

Mijn passie ligt vooral in de patiëntenzorg. Het contact met de klanten spreekt mij het meest aan en mensen zo goed mogelijk kunnen helpen. Om dit te kunnen waarmaken speelt kennis een grote rol, door mijn ervaringen in de jaren en de verschillende projecten die ik heb gedaan kan ik mensen zo goed mogelijk helpen. Elk jaar volg ik cursussen om deze kennis op peil te houden. Het leukst bij Stevens Apotheken vind ik dat dit patiënten contact nog kan zoals ik zou willen, we nemen de tijd en aandacht voor de patiënt zoals het hoort.

Wat is je favoriete plek in Rotterdam?

Mijn favoriete plek in Rotterdam is de Trompenburg tuin. Ik ga hier regelmatig heen op de fiets en maak dan een wandeling en drink een bakje koffie naast de bijenkasten.

Elk seizoen heeft weer zijn eigen charme!

Kwaliteit

Stevens Apotheken is onderdeel van Stevens Apotheken. Stevens Apotheken is de openbare apotheek gevestigd in Rotterdam. De apotheek beschikt vanzelfsprekend over de vereiste apothekersvergunning en heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

De apotheek is daarnaast HKZ gecertificeerd en voldoet daarmee aan de kwaliteitsnormen die voor een openbare apotheek gelden. Dat betekent dat de recepten en medicijnen bij Stevens Apotheken volgens strikte protocollen en kwaliteitseisen worden klaargemaakt.

Jouw medicijnleveringen verlopen te allen tijde onder het toezicht van de apotheker. Zo leveren wij kwaliteit en begeleiden je in je medicijngebruik. Want de zorg voor jouw gezondheid staat bij ons voorop.

Stevens Apotheken is NEN7510 gecertificeerd en op onze website wordt het logo van Ministerie van VWS voor veilige online aanbieders medicijnen getoond.

Jouw medicijn dossier

Met jouw toestemming verzamelen we via het LSP jouw medicijn gegevens. Zo zorgen we ervoor dat je medisch overzicht in je eigen MijnMeds account altijd up-to-date is. Bepaal daarna zelf waar en wanneer jouw medicijnen worden geleverd. Je volgt je automatische herhaalleveringen gemakkelijk via je eigen account en dankzij Track and Trace. Zo hou je de controle over leveringen, hoef je nooit langs te komen om je medicijnen op te halen en bouw je geen een onnodig grote voorraad op. Wij werken volgens de AVG en gaan altijd vertrouwelijk en discreet met jouw gegevens om.

Stevens Apotheken

Dynamostraat 22
3083 AK Rotterdam

W: https://meds.nl/
E: info@stevensapotheken.nl
T: 0180-700243

Gevestigd apotheker

Dhr. S.P. Froger MSc BIG nummer: 09916238017

Inschrijven

Contact

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

support


Ik wil graag gebeld worden.

Plan een afspraak 


Ik wil mijn vraag via de email stellen.

Stuur je e-mail naar: info@stevensapotheken.nl


Wie zijn wij?

Over ons


Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Bel mij terug

Wij helpen je graag verder. Heb je nog vragen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen je terug op het moment dat het jouw uitkomt. Of mail je vraag naar info@stevensapotheken.nl