OVER ONS

Een online apotheek biedt dienstverlening die past bij deze tijd: digitaal met een persoonlijke noot.

Meds.nl is een nieuw concept waarmee de oprichters een nieuwe, modernere apotheek-beleving willen creëren. Dit concept is in het bijzonder geschikt voor mensen die veel medicatie voor langere tijd moeten gebruiken. Als patiënt houdt u volledig grip op het medisch dossier. Meds.nl ontzorgt patiënten en voorkomt wachtrijen. Het uiteindelijke doel is een betere zorg te leveren tegen een lagere prijs. Een win-winsituatie.

Uiteraard beschikt Meds.nl over alle vergunningen. Alle geneesmiddelen zijn leverbaar. Indien nodig nemen wij contact op met u of uw huisarts. En als u klant bent bij Meds.nl houden we rekening met mogelijke tekorten. Zo komt u niet zonder uw geneesmiddelen komt te zitten.

Meds.nl is opgericht door apotheker Roelof Kok en de Rotterdamse ondernemer Rogier van Duin. Beiden hebben meer dan 20 jaar ervaring met het exploiteren van apotheken en farmaceutische groothandels.

Kwaliteit

Meds.nl volgt dezelfde procedures als elke reguliere apotheek. Alle medicijnen en recepten worden onder streng toezicht van onze apothekers klaargemaakt. Zo leveren wij kwaliteit en bewaken uw medicijngebruik. Want de zorg voor uw gezondheid staat altijd voorop.

Gemak vanuit huis

Meds.nl regelt uw medicatie. Van begin tot eind. We zijn goed op de hoogte van uw situatie. Bovendien zijn wij goed bereikbaar. U hoeft nooit langs te komen om uw medicijnen op te halen. Want Meds.nl bezorgt kosteloos aan huis - als het nodig is op dezelfde dag.

Up-to-date

Uw medisch dossier is altijd up-to-date en toegankelijk. Bepaal zelf waar en wanneer uw medicijnen worden geleverd. Of volg de automatische hervulling met uw online account. Zo houdt u de controle over leveringen en bouwt nooit een onnodig grote voorraad op.

Geregistreerde zorgverlener

Meds.nl is een service van Apotheek Ouderkerk BV. Apotheek Ouderkerk BV is een van de oudste en grootste apotheken van Ouderkerk aan den IJssel, gevestigd aan Kerkweg 82a. De farmaceutische verantwoordelijkheid voor Meds.nl berust bij de beherend apotheker, R.M. Veldmeijer

Meds.nl
Apotheek Ouderkerk BV
Kamer van Koophandel nummer: 24340270
Gevestigd apotheker: R.M. Veldmeijer
BIG register nummer: 79026684917
https://www.apotheekouderkerk.nl/
Kerkweg 82a
2935AK Ouderkerk aan den IJssel


Hulplijn

Bij Meds.nl kunt u elke dag van de week terecht met vragen over medicijngebruik en gezondheid. We geven advies bij klachten en denken mee over uw situatie. Indien nodig overleggen we direct even met uw arts.

Vragen? Neem contact op per e-mail (apotheek@meds.nl) of telefoon (088 - 500 3838).


Medicijnbewaking

Meds.nl staat voor verantwoorde zorg. Dat spreekt voor zich. Onze apothekers controleren uw medicatie op mogelijke allergieën, overdoseringen en andere bijzonderheden. Bovendien heeft u altijd persoonlijk toegang tot uw complete medisch dossier.

Lees meer over medicijnbewaking


video
Korte lijnen

Meds.nl heeft direct contact met uw arts. Wij stemmen declaraties af met uw zorgverzekeraar. En we zijn bereikbaar voor al uw vragen. Geen wachtrijen meer, wel de beste service.

Bekijk instructievideo

OMHOOG