OVER ONS

Onze online apotheek biedt een service die past bij deze tijd: digitaal met een persoonlijke aanpak en veel aandacht voor uw wensen en uw gezondheid.

De werkwijze van Meds.nl is zeer geschikt voor mensen die veel medicijnen voor een langere tijd gebruiken. Maar ook voor mensen die alleen incidenteel medicijnen gebruiken is Meds.nl een uitkomst. Door onze service hoeft u zo min mogelijk voor uw medicijnen te regelen. U hoeft niet naar de apotheek te gaan en heeft u geen last van lange wachttijden. Als cliënt houdt u daarnaast volledig grip op uw medisch dossier.

Meds.nl beschikt natuurlijk over alle vergunningen. Indien nodig nemen wij contact op met u of uw huisarts. En als u klant bent bij Meds.nl houden we rekening met mogelijke tekorten. Zo komt u niet zonder uw geneesmiddelen komt te zitten.

Meds.nl is opgericht door apotheker Roelof Kok en Rogier van Duin. Beiden hebben meer dan 20 jaar ervaring in de farmaceutische zorg.

Ons team

Meds.nl is een service van Apotheek Ouderkerk. Apotheek Ouderkerk is een openbare apotheek gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel. In de apotheek werkt een vast team aan apothekersassistenten. Vanwege de kleinschaligheid van het dorp zijn onze assistenten gewend aan het leveren van zorg met een zeer persoonlijke aanpak. De assistenten kennen vrijwel alle cliënten en andersom. Deze aanpak zetten wij ook graag in voor onze cliënten van Meds.nl.

Onze apotheker, S.P. Froger, is eindverantwoordelijk voor alle handelingen in de apotheek. Hij ziet erop toe dat alle medicijnen worden klaargemaakt volgens de geldende kwaliteitseisen. Om dit te garanderen controleert hij dagelijks alle recepten (en bijbehorende risico-signalen) die in de apotheek verwerkt worden. Daarnaast is hij als apotheker nauw betrokken bij de farmaceutische zorg voor onze cliënten. Hij heeft regelmatig contact met cliënten bij vragen over de medicatie of op eigen initiatief als hij bepaalde signalen ziet waarmee de zorg mogelijk verbeterd kan worden. Heeft u vragen voor onze apotheker? Neem dan vooral contact met ons op, dan plannen wij een afspraak voor u in.

Kwaliteit

De medicijnen worden bij Meds.nl volgens strikte protocollen en kwaliteitseisen klaargemaakt. De apotheek is HKZ gecertificeerd, dit betekent dat wij door een externe auditor laten toetsen of de apotheek aan de normen voldoet die voor een openbare apotheek geldt. Alle medicijnen worden onder streng toezicht van onze apotheker klaargemaakt. Zo leveren wij kwaliteit en bewaken uw medicijngebruik. Want de zorg voor uw gezondheid staat bij ons voorop.

Up-to-date

Uw medisch dossier is altijd up-to-date en toegankelijk. Bepaal zelf waar en wanneer uw medicijnen worden geleverd. Of volg de automatische hervulling met uw online account. Zo houdt u de controle over leveringen en bouwt nooit een onnodig grote voorraad op.

Gemak vanuit huis

Meds.nl regelt uw medicatie. Van begin tot eind. We zijn goed op de hoogte van uw situatie. Bovendien zijn wij goed bereikbaar. U hoeft nooit langs te komen om uw medicijnen op te halen. Meds.nl bezorgt kosteloos aan huis - als het nodig is op dezelfde dag.

Geregistreerde zorgverlener

Meds.nl is een service van Apotheek Ouderkerk BV. Apotheek Ouderkerk BV is een van de oudste en grootste apotheken van Ouderkerk aan den IJssel, gevestigd aan Kerkweg 82a. De farmaceutische verantwoordelijkheid voor Meds.nl berust bij de beherend apotheker, S.P. Froger

Meds.nl
Apotheek Ouderkerk BV
Kamer van Koophandel nummer: 24340270
Gevestigd apotheker: S.P. Froger
BIG-register nummer: 09916238917
www.apotheekouderkerk.nl
Kerkweg 82a
2935 AK Ouderkerk aan den IJssel


Hulplijn

Bij Meds.nl kunt u elke dag van de week terecht met vragen over medicijngebruik en gezondheid. We geven advies bij klachten en denken mee over uw situatie. Indien nodig overleggen we direct even met uw arts.

Vragen? Neem contact op per e-mail (apotheek@meds.nl) of telefoon (088 - 500 3838).


Medicijnbewaking

Meds.nl staat voor verantwoorde zorg. Dat spreekt voor zich. Onze apothekers controleren uw medicatie op mogelijke allergieën, overdoseringen en andere bijzonderheden. Bovendien heeft u altijd persoonlijk toegang tot uw complete medisch dossier.

Lees meer over medicijnbewaking


video
Korte lijnen

Meds.nl heeft direct contact met uw arts. Wij stemmen declaraties af met uw zorgverzekeraar. En we zijn bereikbaar voor al uw vragen. Geen wachtrijen meer, wel de beste service.

Bekijk instructievideo

OMHOOG